S’acaba el somni de la Copa Catalunya

Els mataronins queden eliminats de la competició al perdre amb el Terrassa

Mala temporada la que clou definitivament per als jugadors d'El Tot Mataró JHM. Després de quedar a les portes de l'ascens, ara han quedat eliminats de la Copa Catalunya en caure derrotats pel Terrassa. Els jugadors de Guiteras van completar una primera part regular que els va provocar anar al perdent de 5. En la segona meitat, la desconcentració va permetre als locals avançar-se al marcador i impedir als mataronins la remuntada. Finalment el resultat de 30 a 28 deixa als mataronins fora de la competició catalana.

El partit va començar bé pels interessos mataronins que al minut 10 ja guanyaven 2 a 6. Però, cinc minuts de desconcentració van permetre als de Terrassa empatar el partit a 12 amb poc més de 5 minuts. Les pèrdues de pilotes i la impossibilitat d'aturar les jugades d'atac dels de Terrassa va provocar que aquests aconseguissin un parcial de 5 a 0 que col·locava el marcador 17 a 12 al final de la primera part.

En la represa, els mataronins van tenir ràfegues on semblava que aixecaven el cap, però la diferència de gols era massa amplia. Tot i el resultat de la segona part, on els mataronins van guanyar de tres, el marcador final del partit seguia afavorint als de Terrassa que aconseguien un pas als quarts de final i deixava als homes de Guiteras fora de la Copa Catalunya.