-
-

Raquel Gonzàlez acaba en 20a posició als 20km marxa

La mataronina fa un bon tram final de prova, tot i que no es mostra satisfeta del resultat.

La mataronina Raquel Gonzàlez va acabar els Jocs Olímpics de Rio en vintena posició a la prova dels 20km marxa. Després d'una temporada exitosa amb diverses marques destacades que la feien arribar com una moto a la cita de Rio. Però la mataronina, que ha patit alguns episodis de febre en la seva estada a Brasil, va acabar una mica per darrera dels objectius que probablement tenien marcats, tot i que va entrar entre les 20 primeres.

L'atleta mataronina va acabar la prova amb un temps de 1:33:03. Beatriz Pascual, companya de González en entrenaments, va ser l'única espanyola que va aconseguir una millor classificació en entrar en vuitè lloc i aconseguir el diploma olímpic.