Quarta victòria consecutiva del Juvenil del Mataró, que ja és tercer

Els mataronins guanyen 2 a 0 al Granollers en un partit molt seriós i ja són tercers, per sobre del Barça B i de la Gramanet, que van empatar

El Juvenil del CE Mataró continua intractable, i dissabte va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva davant la Gramanet. Els mataronins van fer un partit molt seriós i pràctic, i amb el 2 a 0 final, junt amb l'empat en el partit entre la Gramanet i el Barça B, l'equip ja és tercer. Malgrat això, l'Hospitalet no afluixa el ritme, i amb la seva victòria, continua a tres punts dels mataronins.

El partit va començar molt bé pel CE Mataró, ja que abans del primer quart d'hora, Ariño ja havia marcat l'1 a 0. El Granollers, en cas d'haver guanyat, hauria tingut alguna opció d'aspirar a l'ascens, però no va ser possible. Als vint minuts, Ariño tornava a avisar al porter visitant amb un potent xut que va acabar a córner. Tot i que els mataronins portaven el ritme del joc, no hi havia la fluidesa d'altres partits. Ferran, de remat de cap, va poder marcar el segon, pero incomprensiblement va enviar la pilota fora. El Granolllers, per contra, intentava acostar-se a la porteria de l'Andreu, però els groc-i-negres, molt ben situats, no deixaven espais lliures.

En la represa, Un mal refús del porter visitant el va aprofitar Ariño per cedir-li la pilota a Dídac, que va veure com el seu xut el va treure un jugador sota pals. Els mataronins volien sentenciar ja el partit, i dos minuts més tard, una gran jugada de Mancheño per la banda va acabar amb una centrada a ras de gespa perquè Alex posés la punta i el segon gol al marcador. L'últim quart d'hora va ser més plàcid del que s'esperava. La lesió de dos jugadors del Granollers quan no tenien més canvis els va deixar inoperants, i amb ganes d'acabar el partit. Pons amb un xut fort, i Alex, després d'una gran jugada personal, van poder augmentar el resultat, però aquest ja no es va moure.

La setmana vinent el CE Mataró visitarà al Mercantil, situat a mitja taula. Una victòria, la cinquena consecutiva, podria obrir un forat important amb els perseguidors, ja que la Gramanet està rebent els partits complicats pels quals el Mataró ha passat amb nota. Aquesta setmana no va poder guanyar al Barça B i la següent visita al líder, l'Espanyol B. L'Hospitalet, per contra, rebrà al Jàbac, situat a la zona baixa de la classificació.