A. Sánchez

Quarta derrota en cinc partits del CE Mataró

Els de Creixell van caure a Reus (2-1) i hauran de fer el mateix resultat que el Sant Andreu en l'última jornada per mantenir la segona posició

El Club Esportiu Mataró va encaixar la quarta derrota en els últims cinc partits, dels quals només ha sigut capaç de sumar tres punts, a casa davant el Peralada. Sembla que la temporada, molt carregada de partits, està passant factura els jugadors mataronins, que han arribat a l'últim tram de temporada molt cansats. A falta d'una jornada per l'acabament de la lliga regular, els groc-i-negres necessiten fer el mateix resultat que el Sant Andreu per mantenir el segon lloc. L'hospitalet, per la seva banda, es va proclamar campió.

Angel va fer el seu gol número 23, una xifra molt gran, malgrat que potser no li serveix per ser màxim golejador de la categoria, ja que Parra, del Balaguer, en suma un més. El davanter de Premià de Mar va marcar als 19 minuts de joc, però el Reus s'assegurava jugar la promoció d'ascens amb una victòria i no es va enfonsar. Així, els locals van començar a apretar de valent i van aconseguir l'empat en un moment psicològic, al temps de descompte del primer temps. El gol va fer mal a l'equip mataroní, que si hagués marxat al descans amb avantatge, potser hagués pogut mantenir el marcador de 0-1.

En el segon temps, el Reus va sortir disposat a sumar la cinquena victòria consecutiva i assegurar-se la promoció. L'equip reusenc va seguir pressionant fins que Santi Acedo, autor dels dos gols, va capgirar el marcador al minut 73. Els mataronins van tenir alguna bona ocasió per marcar el segon, però no van poder aprofitar-la.

Els mataronins hauran ara de guanyar el Vilassar, que es juga el descens, per mantenir la segona posició, important per encarar amb garanties la promoció d'ascens.