Judy Jones, 10 punts i 11 rebots.

Quarta derrota del Mataró Parc Boet a Lliga Femenina 2

Les taronges perden a casa amb l'Ardoi.

El Mataró Parc Boet no va poder aconseguir la victòria en la vuitena jornada de lliga, disputada a l'Eusebi Millán davant l'Osés Construcción Ardoi. Les mataronines van caure per un ajustat 51-57 en la que és la quarta derrota de la temporada, que les deixa a mitja taula amb un bagatge equilibrat de victòries i ensopegades.

L'equip es va trobar amb un primer període contundent de part de les visitants, que van sortir a per totes i amb un gran encert van obrir el primer forat: 12-25. Les de Jordi Vizcaíno no es van donar per vençudes, i van aixecar-ho al següent quart amb el 19-5. L'equip, que no ha comptat amb Judy Jones les darreres jornades per lesió, va tornar a tenir la seva peça clau, que tot i ser titular i jugar 26 minuts va demostrar que encara li falta rodatge per tornar al nivell d'abans de l'esquinç (5 punts però, això sí, 10 rebots).

A la represa, el partit semblava encarrilat quan les mataronines, ven repartides en tasques ofensives i molt fortes en el rebot gràcies al paper de Claret, Massuet i la mateixa Jones, van obrir forat amb el 14-8. Però malgrat això, el Boet va claudicar en el tram final (6-19) fruit de males decisions en el tir i d'un encert de les visitants, sobretot Itziar Arregui (16 punts i dos triples) que va fer mal en el darrer quart. Finalment, derrota per 51-57.