Partit de la setmana passada.

Quarta derrota consecutiva del Mataró Feimat

Els de Charly Giralt perden amb el Sants per 78-63.

Mala dinàmica la del Mataró Feimat, que el cap de setmana passat va encaixar la quarta derrota seguida de la temporada, que deixa un balanç de 2-4 a Lliga EBA i ocupant el quart lloc per la cua de la classificació. Els mataronins van arrossegar un mal inici de partit i no van poder remuntar a la pista barcelonina davant un rival més encertat en el tir que a més va fer molt de mal en el triple.

El partit es va posar coll amunt en el primer període, on el Mataró Feimat no va poder lligar d'aprop jugadors amb bona mà com Balastegui, Pau i Olive, perillosos tant dins com fora del perímetre. El 21-13 obria un forat important que es va ampliar en el segon període. Els mataronins perdien d'11 punts al descans i hi havia moltes coses a ajustar.

A la represa va arribar una petita reacció dels unionistes. Liderats per l'enèssim gran partit de Serratacó (19 punts i 12 rebots), els de Giralt van retallar distàncies (17-21) i es posaven dins del matx de cara al darrer període. En aquest, però l'equip va tornar a ser víctima de l'encert local (10 triples amb un 30% d'encert) i va veure com el Sants es tornava a escapar per acabar imposant-se per un 78-63 sense pal·liatius,.