Un partit del Quadis. Foto: R.Gallofré

El Quadis, amb la mel als llavis

Els mataronins freguen la remuntada davant el Barcelona (12-11)

Tres penals en deu minuts ajudaven al Barcelona a obrir forat en els primers instants del partit. Els locals guanyaven 6 a 1 al final del primer quart i, en el començament del segon, encara sumarien un gol més a una diferència que semblava pràcticament insalvable. El Mataró, però, fidel a la seva essència competitiva, mai va abaixar el braços.

Germán Yáñez, 5 gols, i Grummy, autor de 3 dianes, van liderar la reacció mataronina. L’equip de la capital del Maresme va anar retallant diferències fins posar-se a només un gol (11-10). Aleshores, una acció de Pere Estrany en jugada d’home de més va dictar sentència (12-10). El Mataró va tancar el partit amb un últim gol (12-11) i amb la sensació que va fregar una remuntada èpica.

L’equip de Beto Fernández acaba la primera volta en sisena posició, amb un balanç de 6-4 i ben instal·lat entre els equips que porten la veu cantant a la màxima categoria. Només l’Atlètic Barceloneta continua semblant un rival inabastable. La lliga no torna fins el dia 2 de febrer.