Un partit del Quadis. Foto: R.Gallofré

Punt de prestigi del Quadis a la piscina del campió

Els mataronins arrenquen un empat davant l’Atlètic Barceloneta (10-10)

L’Atlètic Barceloneta va empatar quan només faltaven dos segons pel final i aprofitant una jugada d’home de més, però qui no es consola és perquè no vol. En realitat, el conjunt de Beto Fernández va firmar un partit fantàstic i va ser capaç de posar contra les cordes a un equip que pràcticament no té rival en les competicions domèstiques. Líder, vigent campió i favorit al títol cada temporada, el Barceloneta va suar de valent per forçar el 10 a 10 al final del partit. El punt del Mataró, meritori i de prestigi.

El Quadis va començar el partit entonat en atac i ferm en defensa. Un parcial d’1-5 indicava que els mataronins es veien capaços de sorprendre a l’equip que domina la competició amb mà de ferro. Els locals retallaven diferències abans del descans (4-6).

A partir del tercer quart, l’intercanvi de cops afavoria un Mataró que, fins i tot, seria capaç de respondre al momentani empat a set. A continuació, dos gols de l’equip de Beto Fernández tornaven a establir una petita diferència en el marcador (7-9) just abans del desenllaç.

Els mataronins van perdre fluïdesa ofensiva durant els últims minuts i, malgrat situar-se per un moment amb un +3 (7-10), van encaixar un parcial final de 3 a 0 que els deixava amb la mel als llavis. L’últim gol, a dos segons per la botzina i amb home de més per l’Atlètic Barceloneta, va privar al Quadis d’un triomf èpic. El rendiment dels mataronins, però, va ser formidable. És tot just el segon empat que cedeix el líder invicte aquesta temporada. El CN Mataró es fa fort en la cinquena posició.