Primera victòria del Mataró-Quadis a la Copa LEN

Els mataronins van derrotar ahir el ASC Duisburg, i avui juguen amb el Team Belfast d'Irlanda

El Mataró-Quadis es va estrenar ahir amb una victòria per 14-10 davant el ASC Duisburg en el primer partit de la Copa LEN que s'està disputant a Gènova. Els mataronins van debutar davant el potent equip alemany que la temporada passada ja va eliminar als de Dorin Costras en la segona fase classificatòria, que va disputar-se al Sorrall.

El partit no va començar del tot bé per part dels mataronins. Malgrat avançar-se al marcador amb un gol d'Andrei Iosep, els alemanys van saber sobreposar-se a aquest gol, i amb un parcial de 1-4, es col·locava amb un avantatge de dos gols al marcador durant els primers compassos del partit. Baloo, amb dos gols en el primer quart, empatava el matx i donava aire al Quadis. Els alemanys van aprofitar-se d'errors inocents i algunes exclusions absurdes per evitar que els mataronins marxessin amb claredat en el marcador, tot i que Fran, amb dos gols seguits, donava un avantatge de 6-4. Abans del descans es va poder sentenciar el partit, però la falta d'encert de cara a porteria va deixar viu al Duisburg.

Els alemanys no van donar el partit per perdut i fins i tot van arribar a empatar el matx a set a falta de tres minuts pel final del tercer quart. Tot i això, un parcial de 3-0 dels de Costras i les aturades de Jordi Fernàndez, providencial en el tercer temps, van deixar molt coll amunt el partit pel Duisburg. El tercer quart va servir per mantenir la diferència, i malgrat alguns errors, el partit va acabar amb clar color mataroní.

Avui l'equip de Dorin Costras s'enfrontarà al Team Belfast d'Irlanda en el que serà el segon partit de la lligueta.