Aida Soriano Fiérrez

Primera victòria de pretemporada pel sènior femení del Platges de Mataró

Les de Cristina Navarro van treballar de valent davant el Viladecans, rival a la Copa Catalunya, i van aconseguir un triomf merescut (52-68)

Les coses comencen a rutllar pel sènior femení del Platges de Mataró. Tot el treball realitzat durant la pretemporada sembla que comença a donar els seus fruits quan encara queden dues setmanes per l'inici de la competició oficial a Copa Catalunya. Després de les derrotes encaixades davant el Sant Celoni i el J.E.Terrassa, les de Cristina Navarro van aconseguir a domicili del Viladecans la primera victòria de pretemporada per 52-68.

El matx de diumenge passat, 16 de setembre, pretenia ser una bona pedra de toc pel conjunt unionista de cara a comprovar el nivell al qual estan les de Cristina Navarro abans de començar la competició oficial el proper 29 de setembre. Davant el Viladecans, equip que la temporada passada va competir a Copa Catalunya aconseguint la setena plaça, les noies de Cristina Navarro van sortir amb la directa i el primer quart se'l va endur el conjunt visitant per 6-17 i el va fer valer durant tot el matx. Gràcies al treball col•lectiu, a la pressió en defensa i a l'encert en el tir exterior, al descans es va arribar amb un 19-32, novament a favor de les unionistes. La igualtat va ser màxima en el tercer temps, però les de Navarro van mantenir les diferències respecte el rival arribant a un 33-45 a falta dels últims deu minuts de partit. Ja en l'últim quart, un parcial de 19-23 va corroborar la victòria unionista per 52-68.

Al final de l'encontre, l'entrenadora del Platges de Mataró, Cristina Navarro, es mostrava molt satisfeta amb el treball realitzat per les seves jugadores: “Hem treballat mol bé, l'actitud de l'equip en defensa ha estat molt bona i gràcies a això hem tingut moltes opcions en atac”.

Amb un balanç d'una victòria i dues derrotes, el sènior femení del Platges de Mataró enceta les dues últimes setmanes de preparació de cara a la competició oficial a Copa Catalunya. El proper test i gairebé últim abans de l'inici de lliga serà davant l'Igualada, també rival de Copa Catalunya, el proper dissabte, 22 de setembre, a les 16h al Palau Josep Mora.