Primer partit i primera victòria del sénior femení

Les noies de Vicenç Tarrés s'imposen 6-8 a l'AR Concepción

Complicat partit a Madrid el de dissabte passat, dia sis, i gran resposta en l'inici de lliga. El CN Mataró El Tot va sumar el primer triomf de la temporada en el primer partit davant l'AR Concepción per 6-8. Les noies de Vicenç Tarrés no podien començar millor la temporada, guanyant a domicili en una piscina difícil. Roser Sancho, amb cinc gols, va mostrar-se en estat de gràcia en la tercera temporada de l'equip femení de waterpolo a la màxima divisió estatal.

Les noies de Tarrés van començar amb molta força en el primer quart, en el qual van avançar-se en el marcador primeres. Tot i això, ben aviat arribaria l'empat de les madrilenyes, que van veure com abans d'acabar el quart el CN Mataró feia dos gols més. En el segon període l'equip va aguantar l'envit local responent el segon gol del Concepción amb un altre de les mataronines. Les locals, però, van aconseguir capgrirar el marcador i amb un parcial de 2-0 empataven a quatre el partit.

En la represa, l'AR Concepción va avançar-se al marcador per primera vegada instal·lant el 5-4 al marcador. Les mataronines no van baixar els braços i van capgirar el partit de nou al seu favor. A més de Sancho, amb cinc gols, Ciara Gibson va encertar en dues ocasions a perforar la porteria rival i Helena Lloret en una. El partit va iniciar l'últim quart amb l'ajustat 5-6 al marcador. Les locals van empatar, però de nou les de Tarrés van escapar-se amb dos gols que van cloure el partit amb el 6-8 final.