La lligueta s'ha jugat a les instal·lacions del CN Mataró. Foto: Romuald Gallofré.

Ple de victòries de l’Assolim CN Mataró a la primera fase de la Champions

L’equip de Dani Ballart supera amb nota la lligueta disputada a la capital del Maresme

Quatre partits, quatre victòries i cap a la fase de grups. L’Assolim Centre Natació Mataró ha fet bons els pronòstics i aquest cap de setmana ha certificat el seu accés a la següent fase de la Champions League. Ho ha fet liderant amb mà de ferro la lligueta disputada a les seves instal·lacions de la capital del Maresme. El conjunt que entrena Dani Ballart s’ha desfet dels seus quatre rivals: De Zaan, Vouliagmeni, Zuglo i Terrassa.

Assolim CN Mataró 15-11 ZV De Zaan

Divendres, el CN Mataró va superar el De Zaan neerlandès en un partit que va començar amb espectacle ofensiu. Al final del primer quart, el conjunt local manava per 6 a 5. Cristina Nogué va inaugurar el marcador i Simone van de Kraats, en estat de gràcia davant les seves compatriotes, va fer els cinc següents.

El Mataró va obrir forat en el segon període gràcies a un parcial de 4 a 1. Van de Kraats va fer el 7 a 5, sisè gol del seu compte particular (tots de manera consecutiva). A partir d’aquí, van aparèixer Keszthelyi, Espar i una altra vegada Nogué (10-6). L’equip visitant va fer els primers dos gols del tercer quart (10-8), però Espar i Keszthelyi van tornar a respondre (12-8). L’Assolim va mantenir la diferència en l’últim període per acabar imposant-se per 15 a 11.

Assolim CN Mataró 15-9 Vouliagmeni NC

Dissabte al matí, el CN Mataró va capgirar ràpidament els primers dos gols del partit. El conjunt grec s’havia avançat en el marcador (0-2), però Van de Kraats i Nogué, amb dos gols respectivament, situaven el 4 a 2 al final del primer quart. El conjunt local va gestionar i, fins i tot, ampliar la diferència durant els següents parcials (6-5 per arribar als últims minuts amb un resultat de 10 a 7).

L’últim període va servir per acabar de sentenciar el partit. El CN Mataró va ser capaç de fer cinc gols i només en va encaixar dos (15-9). La neerlandesa Simone van de Kraats va tornar a ser la golejadora del partit, aquesta vegada amb cinc gols. Rita Keszthelyi i Cristina Nogué en van fer tres.

Assolim CN Mataró 18-9 BVSC Zuglo

Dissabte a la tarda, el CN Mataró també va dominar el seu partit contra el representant hongarès. Els quatre quarts van caure a favor de l’equip local (4-2, 4-2, 5-3 i 5-2). El conjunt de la capital del Maresme, amb constància i regularitat ofensiva, va anar obrint forat a poc a poc.

Clara Cambray, autora de cinc gols, va ser la jugadora més inspirada del partit. Rita Keszthelyi la va secundar bé amb tres dianes, mentre que Anni Espart, Silvia Avegno i Simone van de Kraats van aportar dos gols per cap.

Assolim CN Mataró 20-7 CN Terrassa

Aquest migdia, el CN Mataró ha anat per feina. Un parcial inicial de 3 a 0 deixava clares les intencions de l’equip que entrena Dani Ballart. El Terrassa ha arribat a col·locar-se només dos gols per sota durant el segon quart (6-4), però el tercer període ha resultat definitiu. Un parcial de 6 a 0, amb tres gols d’Anni Espar, ha sentenciat el duel.

Els últims minuts, ja amb un clar 14 a 5 en el marcador, han sigut accessoris (20-7 al final). Espar, amb un total de cinc gols, ha sigut la màxima golejadora del partit. L’aventura europea tindrà més capítols.