-
-

Pellejero i Cano al més alt del pòdium en les proves de triatló i duatló

Els de Mataró van proclamar-se campions en el 1er EcoHome de Ferro de Triatló Cros a Eivissa i 16è Triatló de Castellfollit de la Roca, respectivament

Santi Pellejero i José Lúis Cano van ser els encarregats de fer pujar el nom i els colors del Centre Natació de Mataró fins al més alt de pòdium, el passat diumenge 9 d'Abril, en dues de les proves més reconegudes de duatló i de triatló: el 1er Ecohome de Ferro de Triatló Cros celebrat a Eivissa i del 16è Duatló de Castellfollit de la Roca, que alhora acollia el Campionat de Catalunya de Cros per categories d'edats.

El mataroní Santi Pellejero va coronar-se campió en el Primer Ecohome de Ferro de Triatló Cros a Eivissa. La prova és una de les 8 competicions que ja ha rebut la certificació de Prova Nacional per part de la Federació Espanyola de Triatló (FETRI). Pellejero, que es va proclamar sots-campió d'Espanya d'aquatló a l'any 2005, va trigar 2 hores, 35 minuts i 16 segons a fer els 2'5 quilòmetres de natació sumats als 30 quilòmetres amb bicicleta de muntanya i als 10 quilòmetres de cursa a peu de que consta la prova celebrada a Eivissa.

Els 2'5 quilòmetres de natació van ser el recorregut que hi ha de l'Illa de Tagomago fins a Eivissa. El segment en bicicleta de muntanya es va desenvolupar en un circuit de muntanya de dificultat mitjana-baixa amb un recorregut per camins a la zona situada entre Cala Boix-Pou i Lleó-Es Figueral, i el definitiu traç a peu es va desenvolupar per caminsamb pujades considerables.