Aida Soriano Fiérrez

Nova victòria del sènior femení del Platges de Mataró

Les unionistes, tot i patir fins el final, no van deixar que el partit se'ls hi escapés i van vèncer un rival directe, com és el Reus, per 55-49

Contra el Reus, sí. Contra el Reus, el sènior femení del Platges de Mataró va aconseguir la quarta victòria de la temporada i segona consecutiva després de nou jornades a Copa Catalunya. Dissabte passat, dia 24, el conjunt dirigit per Joan González es va fer amb el triomf per 55-49 davant el Reus, un rival directe en la lluita per defugir les places de descens. D’aquesta manera, les unionistes encadenen per primera vegada en la campanya 2007-2008 dues victòries seguides. El matx, disputat al Palau Josep Mora, no va ser gens fàcil per a les locals, que, tot i haver anat per davant durant gairebé tot l’encontre, van arribar als últims minuts de partit amb una minsa renta al marcador que les va fer patir fins a la conclusió.

Dissabte, el primer quart se’l va endur el quadre unionista per un curt 12-10. Però deu minuts més tard, les de Joan González marxaven al descans un punt per sota (24-25) al marcador. I és que el poc encert en triples de les unionistes (3 de 19) va minvar les opcions d’atac de les locals. En la represa, però, el Platges de Mataró va posar la directa i gràcies a la bona actuació de Cristina Bruna en el rebot i en atac (màxima anotadora amb 15 punts), secundada per Cristina Navarro, Roser Cuquet i Laura Argemí, l’equip va marxar del rival, es va endur el tercer període (16-7) i va arribar als últims deu minuts de joc amb un 40-32, prou esperançador. Tot i això, encara hi hauria temps pel patiment i amb un 0-5 en els instants inicials de l’últim temps, les unionistes veien com el Reus s’acostava perillosament. Però les de la capital del Maresme no es van acovardir i es van decidir a anar definitivament a per la segona victòria consecutiva de la temporada, que arribava minuts després per 55-49. Un triomf que permet a les mataronines mantenir-se a mitja taula amb quatre partits guanyats i cinc perduts.

Joan González: “Malgrat les dificultats, hem tirat el partit endavant”
En concloure el matx contra el Reus, el tècnic unionista, Joan González, estava content per la victòria i declarava que el triomf donava “molt d’aire” al seu conjunt, perquè “malgrat no fer un bon tir exterior i tenir dificultats, hem pogut tirar el partit endavant”. “Quan aconseguim guanyar tres o quatre partits seguits la cosa anirà a millor”, afirmava l’entrenador del Platges de Mataró. I és que Joan González assegurava que el que necessita el seu equip és “tranquil·litat de resultats per jugar millor a bàsquet”.

El proper dissabte, dia 1 de desembre, el Platges de Mataró buscarà a la pista del JE Terrassa, un altre rival directe, un triomf que les permeti reafirmar la dinàmica positiva de resultats i aconseguir una posició tranquil·la a la classificació de Copa Catalunya.