Nova victòria del Joventut Handbol Mataró

Els jugadors de Josep Maria Guiteres es compliquen un partit que s'havia posat de cara

La complicada pista del Bordils esperava als jugadors del Joventut Handbol Mataró amb ganes. La pressió del públic local fa gairebé impossible la concentració dels visitants i els mataronins es tenien ben apresa la lliçó. Tot i tenir el partit encarrilat en la primera meitat, la baixada del llistó de la intensitat va estar a punt de jugar una mala passada als mataronins. Un penal aturat per Alberto en l'últim minut, i la punteria de Eduardo Velaso en els últims segons van permetre als de Mataró sumar dos punts més. Al final un ajustat 21 – 22 suposa les dues victòries consecutives dels mataronins.

La primera part va ser de clar color mataroní. La forta pressió per part del públic assistent al pavelló dels gironins no va impedir als mataronins arribar al descans amb un resultat favorable de 9 a 12. Amb un gran joc en defensa i millor encara en atac, els homes de Josep Maria Guieteres van encarrilar un partit importantissim de cara a agafar el ritme i la confiança necessaris per aconseguir el desitjat ascens. En la segona part però, l'acusat cansament va estar a punt de costar molt car als de Mataró: la forta pressió dels jugadors gironins i el saber aprofitar que els de Mataró es van quedar amb 4 jugadors sobre la pista, va permetre als del Bordils empatar el partit, i poc després avançar-se en el marcador. La reacció mataronina no es va fer esperar i es va tornar a empatar el matx.

L'últim minut va ser el més frenètic del matx:amb l'empat al marcador i a falta de 60 segons per acabar, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor del Bordils que hauria suposat la victòria. Però, un Alberto Ruiz estel·lar va aturar l'intent dels de Girona. A continuació, i quan només faltaven 6 segons per acabar el matx, un penal sobre Martí Comas va suposar l'esclat mataroní gràcies a la punteria i la sang freda de Eduardo Velasco que va transformar el llançament.