Nova victòria de l'AV Cirera que els dóna opcions a l'ascens

Un partit aparentment fàcil pels cirerencs que es va complicar des del primer minut per la força amb la que va jugar La Nova Generació

Els de Cirera plantejaven el partit contra la Nova Generació de manera molt seriosa però esperaven un enfrontament aparentment assequible. Però els de la Nova Generació van sortir a jugar el partit molt centrats com si fos l'últim partit que juguessin i ben aviat es van posar per davant en el marcador. Tot i les adversitats, els de Cirera van aconseguir donar la volta al marcador (5-3) i sumar tres punts vitals lluitar per l'ascens.

La Nova Generació va saber col·locar-se molt bé en el camp i gairebé sense deixar que els jugadors del Cirera s'ubiquessin en el camp, els visitants ja s'havien avançat en el marcador. Els locals, per la seva part, van saber seguir el ritme imposat per la Nova Generació fins que Javi va aconseguir empatar el partit. El joc dels de La Nova Generació, molt ràpid i basat en els contraatacs, va propiciar una primera part amb moltes ocasions per part d'ambdós equips.

El bon joc dels de La Nova Generació els va permetre un minut abans del descans establir una clara avantatge en el marcador. (1-3) Però Pirri va ser l'encarregat de baixar dels núvols als jugadors de la Nova, retallant distàncies novament i establint en 2-3 definitiu abans del descans.

La xerrada de l'entrenador del Cirera a la mitja part va tenir efectes en el terreny de joc, i en la represa els jugadors locals van prendre's el partit amb una altre visió, aconseguint dominar la possessió de la pilota i defensant a mitja pista. D'aquesta manera, van impedir que qualsevol intent d'atac dels jugadors de La Nova Generació s'esfumessin. I seguits van arribar tres gols més dels locals: Jose, Lorenzo i Jorge van ser els encarregats de donar la volta definitivament al marcador. A falta d'una sola jornada per acabar la lliga, hi ha tres equips que es disputen la tercera, quarta i cinquena posició. L'AV Cirera, el Cabrils i L'Òrrius depenent d'ells mateixos i de les derrotes dels altres dos per aconseguir la tant desitjada tercera plaça. L'Òrrius que era el millor posicionat va perdre el partit d'aquesta jornada, per tant, si la setmana vinent l'Av cirera guanya al Cabrils, es situaria tercer en la classificació amb opcions a l'ascens.