Marc Mayola

Nova derrota fora de casa del Sènior Femení de la UE Mataró

Les mataronines cauen a Olesa (80-68) i han perdut els quatre partits que han jugat lluny del Palau

La UE Mataró visitava la pista de l'Olesa amb la confiança que els donava la victòria contra el líder el cap de setmana passat. El triomf contra el Sóller, però, es va gestar a partir d'un gran treball col·lectiu i un bon esperit d'equip. En canvi, a Olesa, segons explica l'entrenador Josep Alemany "no vam jugar en equip. Cada jugadora va fer la guerra pel seu compte."

Les unionistes van tornar a sortir a la pista molt concentrades i, en aquest sentit, Alemany es mostra satisfet amb l'actitud de les seves jugadores perquè "per segona setmana consecutiva, l'equip va corregir l'handicap de la concentració inicial." Fruit d'aquest treball de concentració, el Mataró va agafar sis punts d'avantatge (11-17), però al final del primer quart l'Olesa ja havia anivellat el marcador (16-17).

Tan bon punt van arribar les rotacions, l'equip va començar a patir de valent. Les jugadores de banqueta van aportar molt poc (2 punts, 8 rebots en total) i el Mataró va trobar a faltar Sala i Chacón. A més, Elena Múrcia, la segona base de l'equip contra l'Olesa, és una jugadora molt jove que encara ha d'agafar el ritme de la Lliga Femenina-2. Malgrat tot, el Mataró va arribar al descans amb el marcador equilibrat (35-35).

En el tercer període, les mataronines van defensar fatal i l'Olesa ho va aprofitar per escapar-se, definitivament, en el marcador. El parcial de 29-17 va fer molt de mal a les jugadores d'Alemany i aquestes ja no van poder reaccionar. Anna Carbó, com sempre, va capitanejar el joc ofensiu del Mataró i Eva Vilarrubla va aguantar l'equip en el joc interior, però com explica Josep Alemany: "és impossible guanyar un partit a fora si l'equip rival et fa 80 punts."