Nova derrota del GrupClima Mataró al poliesportiu de Cirera

Els d'Enric Gurt van perdre davant del Sitges (2-3) i es compliquen moltíssim l'ascens a l'OK Lliga

Els mataronins no troben el camí ni la regularitat necessària a la lliga per afrontar la competició en condicions. Els de Gurt van tornar a perdre a casa, aquest cop davant el Sitges, i tenen l'ascens molt lluny.

El joc del GrupClima Mataró va ser estar marcat pel nerviosisme. La obligació de guanyar està passant factura els jugadors, que no demostren tot el seu potencial. Els primers minuts van ser una clara prova, amb una pilota al pal del rival i dos gols quan només s'havien jugat onze minuts.

A partir d'aquí el fet d'haver de remuntar encara feia més complicat que els mataronins juguessin bé. Malgrat tot, l'equip va reaccionar i amb gols de Ruiz i Acuña va aconseguir empatar a dos. A falta de dos minuts pel final, però, un nou gol visitant va deixar enfonsat el conjunt mataroní, que va veure com s'escapaven tres punts més del poliesportiu de Cirera.