Nova derrota del CN Mataró

Els de Dorin Costras cauen 12 a 8 davant el CE Mediterrani

Els mataronins tenien la possibilitat d'escalar posicions i allunyar-se definitivament de la zona de descens a falta de dos partits per al final de la competició, però no va ser així. El partit que va estar igualat fins al darrer quart va acabar donant els tres punts als locals (12-8), que aconsegueixen arribar fins la vuitena posició. Els mataronins, per la seva part, tornen a la desena posició a 3 punts del descens.

El partit va començar amb un gol dels locals que ràpidament va ser remuntat per part dels mataronins. El 2-1 també va ser remuntat pels maresmencs i el primer parcial va cloure amb un ajustat 3 a 2 favorable als locals. Només començar el segon quart, els de Costras van igualar novament el resultat, establint el que seria la tònica de tot el partit: anar a remolc del resultat que marcaven els locals. El segon quart va cloure amb empat a 4 que deixava el marcador general 7 a 6 favorable al CE Mediterrani.

El tercer parcial va tenir el mateix ritme de joc, amb un CN Mataró Quadis que no aconseguia avançar-se al CE Mediterrani. El resultat al final del tercer temps era un nou empat, en aquesta ocasió a 2 gols, que deixava el marcador 9 a 8 favorable als locals. El darrer i últim parcial va ser decisiu, i la força i el físic del CE Mediterrani es va imposar a un CN Mataró fos. El resultat del darrer temps (3-0) deixava el marcador general 12 a 8 a favor del Mediterrani.