Marc Mayola

Nova derrota de El Tot Mataró JHM

Els de Pep Muñoz perden (20-25) contra el Sant Quirze i ja comparteixen la penúltima posició amb La Roca i Les Corts

El Joventut Handbol Mataró no aixeca cap. Aquest dissabte va perdre contra el Sant Quirze, un rival directe en la lluita per evitar el descens, i ja acumula quatre derrotes consecutives. Els mataronins, malgrat tenir dos dels principals canoners de la lliga (Pedragosa i Terensi), segueixen immersos en una profunda crisi en el seu joc ofensiu.

Contra el Sant Quirze, el Joventut Mataró va sortir amb força i en els primers minuts dominava el marcador (3-1). Quan els vallesans van igualar el partit, la precipitació, els nervis i el conseqüent desencert van començar a marcar el joc dels locals. La pr¡mera línia va agafar tot el protagonisme ofensiu de l'equip i la mala selecció de llançaments va bloquejar el Mataró en atac. Un parcial del Sant Quirze de 0-5 encarrilava el partit pels visitants abans del final de la primera part (8-12). Malgrat la bona actuació del porter Carles Núñez, el Mataró no manava en el marcador per l'escarransit bagatge ofensiu (només 8 gols en 30 minuts de joc).

A la segona part, un parcial del Joventut de 5-1 empatava el partit (14-14). La bona actuació d'Alberto Ruiz, l'altre porter, i una defensa 6:0 molt consistent van propiciar la reacció mataronina. Llavors, quan tot semblava indicar que els locals podrien culminar la remuntada, els nervis van tenallar el joc dels de Pep Muñoz. L'equip va perdre una sèrie de pilotes absurdes, que serien determinants, i el Sant Quirze, un equip molt més veterà, va aprofitar els errors del Mataró per emportar-se el partit amb una còmoda diferència (20-25).