Nova derrota a la Copa Catalunya

Els mataronins no poden amb un Sant Esteve Sesrovires molt dur

Partit molt dur el que es va viure el passat divendres a la pista del Sant Esteve Sesrovires. Els jugadors d'El Tot Mataró JHM es desplaçaven a la pista de l'equip que, dues setmanes abans, els havia derrotat a domicili per 25 a 27, amb ganes de revenja. Però els locals estaven molt motivats per aconseguir una victòria i ho van aconseguir. El resultat final va ser de 30 a 26.

El partit va estar molt igualat al llarg del primer temps tot i el mal joc dels de Mataró. L'equip que acusava el descans a aquestes alçades de la temporada, va perdre pilotes decisives permetent contraatacs del local. La imprecisió de la primera part va provocar que s'arribés al descans amb un resultat advers de 17 a 13.

En la represa l'equip va començar més concentrat i fent molta més pressió va aconseguir robar pilotes transcendents i empatar el partit a 20. A partir d'aquest moment, decisions arbitrals molt dubtoses per la banqueta mataronina van deixar durant 6 minuts als homes de Guiteras amb 4 jugadors a la pista, fet que va permetre als locals fer un parcial de 6 a 1. Tot i això, els mataronins van recuperar-se novament i van poder empatar el partit a 26.

La recuperació al marcador, però, no va servir de massa ja que, als darrers minuts, noves jugades imprecises i precipitades van permetre als locals agafar una diferència de quatre gols, (30 a 26) resultat amb el que es va arribar al final del matx.