R. Prieto

Nou recital d'un CE Mataró pletòric al Mini Estadi (0-5)

Els groc-i-negres van golejar a plaer el filial blaugrana, que mai va ser rival per l'equip de Jaume Creixell

Els mataronins van sumar la sisena victòria consecutiva al Mini Estadi. Els de Creixell semblen no tenir rival en el seu millor moment de la temporada i ho van tornar a demostrar davant el Barça C, a qui no van deixar respirar en cap moment, tot i guanyar 0-3 als 54 minuts.

Les absències de Ballús i Molina no van restar solidesa a l'equip, que va jugar amb la convicció de sempre. Sauras, que va ser un dels destacats, va obrir el marcador als set minuts. Tot i el gol, els groc-i-negres van seguir jugant amb la mateixa intensitat, buscant el segon i no pensant en el marcador. Sauras va tenir una altra bona ocasió, però va ser Angel qui va fer el 0-2.

Després del descans, lluny de reaccionar, el filial blaugrana va tornar a patir el joc ràpid i incisiu dels mataronins, que van fer el 0-3 molt aviat. Angel en va tornar a ser l'autor. El 0-4 va ser de Fede en pròpia porta, mentre que el cinquè i definitiu el va marcar Oscar, que també va tenir el seu moment de glòria.

Els de Creixell van tornar a donar mostres del seu potencial i van deixar clar que, si no passa res, la promoció està assegurada i, qui sap, si el retorn a Segona B.