Òscar Fernández

Nevada de gols al Municipal del Carles Padrós

El C.E. Mataró va aconseguir diumenge 29 la tercera victòria consecutiva a casa al imposar-se per 4-0 al Cartagena F.C. en un partit fàcil

El Mataró va aconseguir aillar-se de la polèmica sorgida per l'actuació de Bernabé García davant l'Hèrcules al amonestar Toni Mora per haver parlat en català i va guanyar el tercer partit consecutiu a casa contra el Cartagena F.C. per 4-0.

Inici fulgurant
L'afició que es va congregar al Municipal de la Carles Padrós de seguida va treure's el fred de sobre al presenciar el gol matiner de Toni Mora. Corria el minut 5 de partit quan el davanter groc-i-negre va superar un cara a cara amb el porter murcià, Diezma, després d'haver rebut una gran passada de Santi Asensio des de camp propi.

A partir d'aquí el Mataró va fer-se amo i senyor del partit, controlant tots els aspectes del joc i combinant amb facilitat. A resultes d'aquest joc fluit, Pitu Barquero, en el primer partit que jugava com a titular, va protagonitzar una gran incursió per la banda dreta que va culminar en una precisa centrada. Jordi Martínez, molt oportú, la va rematar amb el cap al primer pal en el que suposava el 2-0 al minut 20.

Després d'aquest canvi en el marcador, el Cartagena F.C. va aprofitar una davallada en el joc mataroní per apropar-se a l'àrea de Fabio sense arribar a crear veritable perill.

Els 10 darrers minuts de la primera part van tornar a ser pel Mataró. El joc dels de Vilà va contagiar a la graderia que va arribar a corejar cada passada els groc-i-negres.

La golejada es consuma a la 2a. part
La segona part va començar amb una doble ocasió clarísima que Toni Mora no va saber aprofitar sol davant Diezma. Migue, al incorporar-se a un córner, va encertar de cap al minut 12 i va aconseguir el 3-0 que, tal i com anava el partit, s'intuia definitiu. El Cartagena va fer un parell de canvis que no van donar resultat i el Mataró ho va aprofitar per convertir el 4-0 en una jugada finalitzada per Jordi Martínez. El davanter mataroní va ser substituit per Joan Vilà perquè rebès l'ovació del públic com a reconeixement del seu gran partit.

Al minut 42, quan el matx ja estava dat i beneit, el Cartagena va enviar la pilota al pal en l'execució d'un penal. L'acció venia a confirmar la nefasta tard que van tenir els homes dirigits per Francisco Alcoy, que debutava a la banqueta murciana.

Vilà, optimista
El tècnic mataroní va mostrar-se optimista en la roda de premsa posterior al partit. "Lo millor ha estat continuar amb aquesta dinàmica a casa. Hem estat superiors i hem tingut el factor sort que ens ha faltat en altres ocasions" va dir. Vilà va destacar la tasca de Barquero i la conexió entre Santi Asensio i Toni Mora: "Es molt important per l'equip el nivell que puguin oferir tots dos". De cara als propers encontres, Vilà es va mostrar optimista: "està clar que haurem de patir i lluitant. Serà important guanyar fora de casa ara que hem agafat aquesta dinàmica guanyadora a casa."

Francisco Alcoy, tècnic del Cartagena F.C., va debutar amb mal peu al davant de l'equip murcià. Va acudir a la sala de premsa amb cara de circumstàncies i es va mostrar abatut i impotent."Hem fallat en tot i al Mataró li ha sortit tot bé". L'entrenador va assenyalar el tercer gol local com a clau per desequilibrar el partit. "Si haguéssim aconseguit el 2-1 hauríem entrat en el partit".

LA FITXA

Camp: Municipal, 800 espectadors

Mataró: Fabio (7), Aitor (7), Gimeno (7), Migue (8), Roberto (7), Santi (8), Guillem (7), Pitu (8) (Corominas, 68', 7), Jordi Martínez (8) (Dani Ruiz, 84', 7), Toni Mora (8) (Dani Rado, 70', 7) i Torrecilla (8).

Cartagena: Diezma (4), Muñoz (7), Maldonado (4), Larosa (3) (Rivera 52', 4), Quinín (5), Uvi (4), Gómez (4), Isaac (7), José García (4), Sivori (5) (Zanello 80', 4), Héctor Peláez (4) (Camino 52', 4).

Àrbitre: Díaz Batista (canari) (5). T.G.:Santi i Torrecilla / Uvi i Quinín

Gols: 1-0 Toni Mora 5', 2-0 Jordi Martínez 20', 3-0 Migue 57', 4-0 Jordi Martínez 75'.

Entre parèntesi apareix la qualificació de les actuacions individuals del 0 al 10