Neus Caylà es proclama campiona de Catalunya

L'equip femení del CN Mataró també s'imposa a la resta de clubs

Neus Caylà es va proclamar campiona de Catalunya el dissabte passat a Banyoles. La triatleta del CN Mataró es va imposar en la categoria absoluta i, de retruc, també ho va fer en la sots-23. Caylà va aconseguir el triomf amb un temps de 2:11:26, bastant còmode respecte la segona classificada que també va ser una triatleta del centre. Sara Loehr va ser sots-campiona amb un temps de 2:12:49. Per la seva banda, Eva Tomás va ser novena amb 2:32:31. Aquesta excel·lent participació de les atletes del centre va permetre el CN Mataró aconseguir el títol en categoria femenina per equips i demostrant que són un dels millors equips en aquesta especialitat.

En la categoria masculina el CN Mataró es va presentar amb moltes baixes. Això es va notar en excés però, malgrat això, es va poder acostar al podi, que es va resistir per només deu segons. L’equip va acabar quart en la classificació general. La millor marca va ser per David Royo Pozo, que va acabar sisè amb un temps d’1:59:55. El van seguir Jose Luis Cano, dotzè amb dues hores, dos minuts i disset segons, i Lluis López amb un temps de 2:03:44.

El dia següent a Puigcerdà, i sense temps per al descans, es va fer la triatló-sprint, on Cano va demostrar que estava amb moltes ganes. El triatleta va ser quart i va quedar-se a poc i menys de tocar medalla. David Rovira va ser setè i Lluís Solé vuitè. Aquests resultats van permetre que el CN Mataró acabés tercer en equips, mentre que Cano i Solé van acabar primer i segon en la categoria individual de veterans.