Mireia Bonjoch i Martí Floriach, terceres a l’estatal d’atletisme cadet

Bonjoch va aconseguir el bronze en l'últim salt i després de partir de la vuitena millor marca

Mireia Bonjoch va aconseguir la medalla de bronze als campionats d'Espanya cadets amb una marca de 3,02. L'atleta dels Lluïsos arribava amb la vuitena millor marca. Bonjoch va aconseguir el seu millor salt en l'últim salt. D'altra banda, l'atleta del Centre Atlètic Laietana, Martí Floriach, va ser tercer a la cursa dels 1.500 metres obstacles amb un temps de 4:36:60. El seu company d'equip, Oriol Soler, va finalitzar en cinquena posició la prova de marxa obtenint la seva millor marca, superant en un minut l'anterior. D'altra banda, l'atleta mataronina Alba Torrejón, dels Lluïsos, va guanyar el passat cap de setmana la Cursa Popular del Papiol en categoria aleví. La cursa es va portar a terme en un recorregut amb molt desnivell que no va ser obstacle perquè Torrejón es fes amb la primera posició.