Mireia Bonjoch es proclama campiona d’Espanya juvenil de perxa

L'atleta maresmenca suma així el seu quart or en campionats estatals

Mireia Bonjoch (Agrupació Atlètica Catalunya) va aconseguir el cap de setmana passat el campionat d’Espanya juvenil en perxa. L’atleta maresmenca va confirmar els pronòstics que la donaven com a favorita,i va reeditar a l’aire lliure de la pista d’Almeria el triomf que ja havia guanyat en pista coberta. Bonjoch va guanyar amb un salt de 3’60, per sobre del 3’50 de la segona i la tercera classificada respectivament. El campionat de l’atleta natural de Sant Andreu de Llavaneres va ser impecable. 3’30, 3’50 i 3’60 al primer intent. Després, va provar-ho amb els 3’75 buscant la marca personal, però encara no arriba.

Les seves rivals van tenir un concurs ple de nuls. La sots-campiona Bianca Joe-Adigwe va estar a punt de fer tres nuls en la seva estrena. Els 3’20 els va superar a la tercera, 3’30 a la segona, 3’40 a la primera i els 3’50 a la segona. La canària no va poder superar ja els 3’55. Raquel Cosme, companya d’equip de Bonjoch, va acabar tercera després d’iniciar els salts en els 2’80 metres i començar a fer nuls en els 3’30. Amb només 17 anys, Bonjoch suma ja quatre ors, una plata i una medalla de bronze en els Campionats d’Espanya i quatre ors, cinc plates i un bronze en els campionats de Catalunya.