-
-

Més de 200 participants a la Cursa de Muntanya Sant Silvestre

La prova celebrada a Mataró destina el 50% dels beneficis de les inscripcions a tasques en favor de persones discapacitades

Èxit de participació amb 224 corredors i corredores inscrits a la segona edició de la Cursa de Muntanya Sant Silvestre de la ciutat. El Club de Muntanya Horitzons de Mataró en col·laboració amb la Fundació El Maresme, va organitzar, la tarda del dia 31 de desembre, la segona edició d’aquesta cursa que, d’entrada, tenia objectius esportius però també es va viure com una festa de la solidaritat, tenint en compte que el 50% dels beneficis de les inscripcions es destinaran a les tasques que està duent a terme l’entitat, en favor de les persones discapacitades.

Els primers noms que van aconseguir pujar al podi van ser, d’una banda, el de Javi Delgado, amb un temps de 50 minuts i un segon, seguit per Roger Tarrés, vencedor de la primera edició de la Sant Silvestre Night Trail de Mataró i, el tercer corredor en entrar a meta va ser Alberto Herrero. I de l’altra, una hora i dos minuts i mig després de sortir, arribava la primera classificada femenina, Anaïs Rivas, seguida per Neus Balaguer i Sheila Brillas, que aconseguien la segona i la tercera posició en la classificació femenina.

Els més petits també hi van poder participa d’una cursa d’un quilòmetre i van gaudir d’una xocolatada, que es va realitzar a les cinc de la tarda, una hora abans de la sortida de la Sant Silvestre Night Trail 2013.