Salva Fernàndez

Mataronesa i Juvesport continuen la seva lluita pel primer lloc

L'àrbitre del partit Rocafonda - Valldemia va haver de ser hospitalitzat per una agressió d'un seguidor

El Juvesport va aconseguir, patint, la victòria al camp de la Juventus B en el partit corresponent a la vuitena jornada de la tercera territorial. El partit, marcat per les expulsions (dues locals i una visitant) va ser molt intens. Tot i que els visitants es van posar 0-2 amb gols de Ruben i Marcos, i van veure com el porter local els aturava un penal, els últims deu minuts, la Juventus, amb nou jugadors, va escurçar el marcador gràcies a un aldarull que va acabar amb el gol de Sabu. Tot i ser un jugador menys, els locals van tenir fins a 4 ocasions per empatar el partit.

D'aquesta manera, el Juvesport continua al capdavant de la classificació empatat a punts amb la Mataronesa, els quals van tenir un partit tranquil al camp del Ronda, on van guanyar per 1 a 5. Tot i les dificultats per adaptar-se al terreny de joc del Ronda, la Mataronesa es va avançar primer al marcador i no va veure perillar la victòria, destacant l'actuació d'Isaac, que va firmar un hat-trick.

El Valldemia va donar el cop d'efecte de la jornada al vèncer per un clar 2 a 5 al Rocafonda, un dels aspirants a pujar de categoria. El partit es va posar molt de cara pels maristes quan als deu minuts l'àrbitre va expulsar al porter local. Amb el 0-2 ben aviat al marcador, el Rocafonda va aconseguir empatar el partit, però al final, amb l'actuació estelar de Dani, va marcar quate dels cinc gols del Valldemia, els maristes van sentenciar el matx. Un partit que no va acabar-se degut a l'agressió d'una persona del públic a l'àrbitre, que va haver de ser hospitalitzat.

La Llàntia, per la seva banda, va aconseguir endur-se els tres punts en el derbi davant el Palau amb un gol d'Enrique en l'últim minut, en un partit on els locals van aguantar molt bé el tipus davant els atacs del visitants. Amb aquesta victòria, la Llàntia continua seguint l'estela dels primers classificats. El Liverpool, per la seva banda, va guanyar a un Susannenc que es va presentar amb 8 jugadors per un contundent 7 a 0. A la mitja part l'àrbitre va decidir donar el partit per finalitzat degut al resultat i a la falta de jugadors del Sant Susannenc. Amb aquesta victòria, el Liverpool es queda a un punt del Valldemia i la Juventus, que en tenen onze, a la zona mitja de la classificació.

Per últim, el Cirera va guanyar per la mínima a l'Argentona amb un gol de Gabi en un partit molt intens i disputat, en el que els dos equips van tenir ocasions per endur-se els punts. Els tres punts serveixen al Cirera per avançar a la Juventus en la classificació.