Un partit del Boet. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet cau a la pròrroga davant el Maristes Ademar

Els mataronins encaixen una altra derrota (81-85)

El Mataró Parc Boet va ser millor que el rival durant bona part del duel. De fet, encarava l’últim quart amb 13 punts d’avantatge. De totes maneres, l’equip de la capital del Maresme no va ser capaç de tancar el partit durant l’últim període. Un parcial de 14 a 27 el conduïa a la pròrroga i allà el Maristes Ademar, més sencer i amb moral més alta, es va imposar (81-85).

El Boet havia guanyat els tres primers parcials del partit gràcies, en bona part, a l’aportació del seu nou fitxatge. Japeth Joseph Kadji va anotar 20 punts i va capturar 10 rebots. Tot just és el seu tercer partit amb la samarreta del conjunt mataroní, però ja queda clar que els seus números i la seva fortalesa en el joc interior poden ajudar molt a l’equip d’Alberto Peña en aquest tram final de la competició.

Miquel Puig, amb 22 punts i 4/8 en triples, completava una bona bateria de recursos ofensius perquè, més enllà de Kadji, el Boet sempre pot comptar amb els bons registres de David Romero prop de cistella (9 punts i 10 rebots). Mustapha Dibba, 13 punts i 8 rebots, també va sumar recursos a un Boet que, per primera vegada en molt de temps, va ser netament superior en el rebot (44 a 35).

A l’hora de la veritat, però, tot això no va servir per superar la resistència del Maristes Ademar. L’equip de Badalona, constant durant tot l’enfrontament, va ser capaç de capgirar la dinàmica en l’últim quart per portar el partit a la pròrroga i guanyar-lo en un final ajustat. El Boet continua penúltim amb quatre victòries.