Futbol sala Futsal Mataró. Foto: R.Gallofré

El masculí del Futsal Aliança acaba com a campió d'hivern

nova victòria que li assegura el primer lloc a falta d'una jornada per acabar la primera volta

Quan resta una jornada per acabar la primera volta, el sènior masculí Futsal Aliança Mataró s’ha proclamat campió d’hivern després de la seva victòria per 4-8 a la pista del Cerdanyola i l’empat de l’Hospitalet a casa.

L’inici del partit va ser nefast i en 4 minuts els locals ja guanyaven 2-0, temps mort i a refer l’equip. A partir d’aquí els mataronins van començar a dominar el partit, a generar ocasions tot i que els rivals amb contraatacs ràpids donaven sensació de molt de perill. En el 12' Pol Tolrà feia pujar el 1-2 amb un golàs després de diversos retalls. Els últims 4 minuts de la primera part van ser elèctrics, amb moltes faltes, i amb 3 gols. Primer Marc Campàs feia el 2-2 i tot seguit Miquel Soler el 2-3. Semblava que la remuntada estava feta quan els àrbitres pitaven la 6a falta als vermells i Paquito Parés, potser el millor porter aturant doble penals de la categoria, evitava el 3-3. Mitja part amb 2-3 i bones sensacions.

L’inici de la segona part va ser boig, molta intensitat a pista, moltes pèrdues de pilota i molts gols. Toti feia el 3-3 pels locals en un dos contra porter i tot seguit Miquel Soler amb una canonada espectacular desde la banda feia el 3-4. El partit es va embrutar i Pano veia la segona groga en el 28. Tocava defensar una inferioritat durant 2 minuts. Els locals animats per la graderia ho intentaven però els mataronins realitzaven una excel·lent defensa que no permetia clares finalitzacions i quan els visitants recuperaven el 4rt jugador a pista, Toti feia el 4-4 amb una canonada exterior imparable a l’escaire. En els últims 10 minuts de partit  el Futsal Mataró va ser letal, Joel Císcar feia un doble en 2 minuts (4-5 i 4-6), aquest últim de gran acció de pivot. I un minut més tard Llibert Canal feia el 4-7 que pràcticament sentenciava el partit. Cerdanyola sortia amb porter jugador però els maresmencs defensaven molt bé la situació i el seu porter, Isaac Fernández, de camp a camp feia pujar el definitiu 4-8.

Propera setmana, dissabte a les 16h, ens visita el Calvià, filial del Palma Futsal de 1a divisió, per acabar la primera volta i marxar de vacances de nadal i cap d’any.