Les jugadores del Barça al final del partit. Foto: FCB.

Marta Torrejón i Leila Ouahabi perden la final de la Champions amb el Barça

L'Olympique Lyonnais va ser superior a Torí (1-3)

Les mataronines Marta Torrejón i Leila Ouahabi no han pogut revalidar el títol de la Champions League. El seu equip, el Barça, es va veure superat per un potentíssim Olympique de Lió a la final celebrada a Torí. D’aquesta manera, el conjunt del Roine celebra la seva sisena Champions en els últims set anys (vuitena en total). Una era. Torrejón va jugar gairebé una hora i Ouahabi va veure el partit des de la banqueta.

El partit començava de la pitjor manera possible, ja que als cinc minuts Henry marcava un golàs a l'escaire del pal llarg de la porteria de Paños. Les blaugranes tenien domini però no arribaven amb claredat, i una bona jugada per la banda defensada per Torrejón acabava amb centrada i rematada al segon pal de Hegerberg. Els fantasmes de la final de 2019 planejaven per sobre de Torí quan als 33 minuts, el Lió anotava el tercer en una jugada on la defensa culer no va estar gens encertada. Abans del descans, però, una bona centrada de Graham la rematava de primeres Alexia Putelles per retallar diferències. Amb 1-3 es va marxar al descans.

A la represa, les catalanes van buscar la remuntada. La primera en avisar va ser Patri Guijarro amb un impressionant xut des del mig del camp que va topar amb el travesser. Acte seguit, en el 58', Torrejón abandonava el terreny de joc substituïda per Crnogorcevic, en un moviment de l'entrenador Jonathan Giráldez per intentar remuntar. De fet, la millor ocasió va ser de la mateixa Crnogorcevic en una rematada entrant des del segon pal, a passada d'Oshoala, que va enviar fora. Fins al final el Barça va dominar sense ocasions clares, tret d'alguna com un remat de cap de Paredes massa forçat, i l'equip va acabar dient adéu al somni de revalidar la Champions aconseguida la temporada passada.