El Barça, campió de Catalunya. Foto: fcbarcelona.cat

Marta Torrejón i Leila Ouahabi, campiones de Catalunya amb el Barça

L’equip de les mataronines es va imposar a l’Espanyol per 4 a 0.

Primer títol de la temporada per les mataronines Marta Torrejón i Leila Ouahabi. Les jugadores de la capital del Maresme es van proclamar campiones de Catalunya en el partit disputat dissabte a Palamós. El Barça es va desfer amb autoritat de l’Espanyol (4-0).

Torrejón i Ouahabi van ser titulars en la victòria del conjunt blaugrana davant el seu tradicional rival ciutadà. El Barça va imposar la seva superioritat des d’un bon començament. Les ocasions i arribades a la porteria de l’Espanyol s’anaven succeint. Era qüestió de temps que el Barça fes el primer gol. Leila Ouahabi ho va intentar amb un parell de xuts que no van entrar de miracle.

El gol va trigar 25 minuts en arribar. Oshoala en va ser la seva autora. Abans del descans, Mariona feia el segon per deixar el partit del tot encarrilat pel conjunt blaugrana. A la segona part, van caure el tercer i el quart. Una altra vegada Mariona, de penal, i Clàudia Pina, en l’últim minut, es van encarregar de situar el 4-0 definitiu en el marcador.

El Barça s’apunta la Copa Catalunya i encara les dues últimes setmanes de preparació abans de començar la lliga, el dia 7 de setembre a casa contra el CD Tacón.