capgros.com

Marta Cot acaba tercera d’Espanya en salt de perxa

Mireia Bonjoch i Esmeralda Arriscado van ser novenes en les seves proves

L’atleta mataronina Marta Cot va assolir el bronze en salt de perxa en el 88è Campionat d’Espanya d’Atletisme. La prova, celebrada a Tenerife, va tenir a l’actual posseïdora del rècord estatal, Naroa Agirre, com a principal protagonista. Agirre va començar a saltar als 4.00, quan només quedava una rival per batre. Amb un 4.20 aconseguit en el segon intent es va penjar la medalla d’or. Tercera va ser Cot, qui va assolir a la segona la marca de 3.90 (igualant el seu rècord maresmenc) i ja no va poder amb els 4.00. En la mateixa prova, Mireia Bonjoch va acabar en novena posició. L’atleta de l’AA Catalunya va saltar els 3.50 a la primera i els 3.70 a la segona. Bonjoch, però, no va poder amb el 3.80 i segueix amb un salt de 3.72 com a rècord personal.

Per la seva banda, Esmeralda Arriscado va acabar novena classificada, sent la primera que no entrava a la final. L’atleta de l’AAC  va fer la seva millor marca de l’any amb un temps de 14’’33 en els 100 metres tanques, però un lleuger vent contrari de 0’5 metres per segon li impedien passar a la final.