Un instant del matx. Foto: RFEN

Marta Bach i Helena Lloret guanyen amb Espanya el primer partit del Mundial

Lloret va anotar dos gols davant Nova Zelanda.

Marta Bach i Helena Lloret van debutar al Mundial de Budapest amb Espanya de manera sòlida: amb minuts i amb victòria. Les dues jugadores van formar part de l'equip que es va imposar per un contundent 2-10 al que està cridat a ser la ventafocs del grup, El partit va quedar sentenciat en el tercer període. Abans, tot i el 0-3 del primer parcial, les contrincants de les espanyoles van empatar 1-1 el segon quart i van demostrar que volien competir fins el final. En el tercer quart, amb un parcial de 0-2 va quedar tot sentenciat i el darrer va servir per confirmar la victòria.

Helena Lloret va anotar dos dels deu gols de les espanyoles. L'equip es prepara pel partit més dur de tots a la primera fase de grups: demà dimarts a les 9.30h amb Estats Units. Una victòria deixaria a tocar el primer lloc.