Mari Carmen Gonzàlez acaba la temporada amb un tercer lloc

L'atleta aconsegueix aquest resultat en l'enfrontament França-Espanya-República Txeca

L’atleta del CA Laietània Mari Carmen González va posar punt i final a una brillant temporada a principis d’agost. En l’enfrontament promesa entre França, Espanya i República Txeca, disputat a la ciutat francesa de Lingolsheim, L’atleta va aconseguir acabar tercera en els 800 metres amb un temps de 2’10’’86. Després d’un pas més aviat lent a mitja cursa (amb un temps 1’06’’), les opcions van ser per a les atletes ràpides. La local Clarisse Moh es va imposar amb 2’08’’91, i en segon lloc va quedar la txeca Dana Satrova (2’10’’53). Gonzàlez va entrar amb només quatre dècimes d’avantatge respecte la quarta classificada.

Aquest any ha estat intens per a la vilassarenca. L’últim cap de setmana de juliol va ser el del seu debut en una final Campionat d’Espanya Absolut. L’única representant del CA Laietània  a la prova disputada a Santa Cruz de Tenerife va entrar a la final després de classificar-se amb una tercera posició gràcies a un temps de 2’12’48’’. En la final, que va tenir un ritme molt lent, Gonzàlez es trobava còmodament en la segona posició a falta de 200 metres per arribar a meta. Margarita Fuentes va fer un fort atac i va colar-se davant seu. La vilassarenca va tardar uns instants a reaccionar que van servir perquè Esther Desviat també es posés per davant. Els últims 100 metres van ser els de la davallada final, on va acabar en setena posició amb un temps de 2’15’’94. La vencedora, Margarita Fuentes, va penjar-se l’or amb un temps de 2’13’’63.

Mari Carmen Gonzàlez afegeix a aquestes actuacions l’or aconseguit el mes de juny en els Campionats de Catalunya en categoria absoluta, on va rebaixar gairebé un segon la seva marca personal en els 800 metres, que es troba ara mateix en els 2’08’’67, rècord comarcal en categoria promesa.