-
-

S.F.

Mal partit del CN Mataró Quadis

Els mataronins perden l'ocasió de fer l'assalt a la cinquena plaça però continuen a un sol punt

El CN Mataró Quadis va perdre l'oportunitat de marxar de vacances amb la cinquena plaça conquistada. Els mataronins, en un mal partit, no van poder amb el CN Terrassa, superior en totes les facetes del joc però que no va trencar el matx fins el final del segon període. Després de donar la cara en el primer quart i mantenir-se viu en el següent, l'equip va perdre el nord en la represa i va veure com els egarencs mataven el partit aconseguint un gran encert de cara a porteria davant la mala sort i la poca punteria dels d'Ernest Gil, que cauen ara fins a la setena posició, després del triomf del CN Sabadell, però que continuen a un punt de la cinquena plaça que dóna dret a jugar la Copa Len.

El matx va començar amb un CN Mataró Quadis molt fort que en els primers compassos de l'encontre ja guanyava 1-0. Tot i això, els egarencs empataven l'encontre. El Quadis va poder avançar-se amb un llançament al pal, però no va ser fins un penal comès per Bonka que transformaria Español que els mataronins es col·locarien de nou per davant en el lluminós. Amb el gol, Jordi Fernàndez va fer acte de presència amb una. En la represa, Els visitants van aconseguir escapar-se amb dos gols més. Els mataronins es mostraven molt poc efectius en atac, però un altre penal, el 3-4, posava de nou l'equip dins el partit. Gallego, després d'una bona combinació, tornava a posar terra pel mig amb el 3-5. Amb aquest resultat, i a poc pel final del segon quart, va arribar la jugada que podria haver canviat el signe del matx. Víctor Flores, de llançament creuat, va col·locar el 4-5 en el marcador. Poc després, els mataronins van tenir l'empat en un tir que va topar-se amb el travesser. La resposta va ser el 4-6, obra de Bonka. Del possible empat es passava a estar de nou dos per sota just abans de la mitja part.

En la represa, les opcions de remuntada van desaparèixer aviat. Un llançament llunyà va sorprendre a Fernàndez, convertint-se en el 4-7 en la primera aproximació dels egarencs després del descans. Els d'Ernest Gil retallarien distàncies amb un gol d'O'Halloran, però no serviria de gaire, ja que el CN Terrassa, amb una gran circulació de pilota, continuava augmentant la diferència fins el 5-9. En l'últim període, els visitants tornaven a marcar primer, deixant vist per sentència el partit. El Quadis es va veure superat en els contracops i inoperant davant la defensa i el porter visitant, mentre el CN Terrassa era letal en cada atac. Junt amb el mal joc de l'equip mataroní, que no va estar al nivell esperat, els àrbitres van encarregar-se de desquiciar encara més el cos tècnic local amb una sèrie de decisions polèmiques que van acabar per descentrar el conjunt d'Ernest Gil, que va perdre per un contundent 7-12.