-
-

Líders destacats al final de la primera volta

El Tot Mataró JHM guanya el Sant Quirze, segon classificat, i acaba invicte la primera volta

El Tot Mataró JHM va donar dissabte passat, dia 3, un cop sobre la taula. L'equip dirigit per Josep Maria Guiteras rebia la visita del segon classificat, el Sant Quirze, i el liderat (només hi havia un punt de diferència entre ambdós conjunts) estava en joc. El partit va acabar amb un 22-19 que deixa els groc-i-negres líders amb 13 punts i amb la moral intacte per rebre la visita, aquest proper dissabte, del tercer classificat: El Gavà. Un rival que els de Guiteras ja van tombar en el primer partit de lliga.

El partit va començar amb un conjunt mataroní molt segur en totes les facetes del joc. Això va traduïr-se en un avanantatge constant en el marcador que va provocar que els visitants anessin a remolc en el lluminós durant tot el partit. Després de deu minuts de bastanta igualtat, els mataronins van escapar-se en el marcador amb un parcial de 4-2 que deixava un avantatge de 8-5 sobre el minut quinze. Un gol més dels de Guiteras va obligar a l'entrenador visitant a demanar un temps mort, que no va servir per escurçar distàncies ja que els mataronins van seguir amb un bon ritme de cara a porteria. El parcial de 6-4 després de la pausa va deixar a la mitja part un 15-9 que mostrava la gran superioritat dels mataronins, que no van patir cap falta de concentració davant un rival molt seriós.

En la represa els groc-i-negres van mantenir a ratlla els envits dels rivals. L'equip va seguir fent gols a mesura que el Sant Quirze ho intentava, i la diferència de sis per sobre dels mataronins va mantenir-se els deu primers minuts. A partir del 12', i fins el minut 23', els jugadors de Josep Maria Guiteras no van aconseguir fer cap gol. Per contra, aquesta poca efectivitat no la va aprofitar el conjunt visitant, que només va poder escurçar la distància amb dos gols. Els àrbitres, que van posar el llistó massa alt a l'hora d'assenyalar passivitat van propiciar que es veiessin algunes errades en atac, per part dels dos equips, fruit de les presses en algunes aproximacions. A poc pel final el Sant Quirze va col·locar-se 20-17, però la diferència de tres gols no va baixar i l'equip va vèncer 22-19. Sergi Rodríguez, amb sis gols, i Marc Raga, Busquets i Raul Mangas amb tres cadascú van ser els homes més encertats de cara a porteria en un matx en el que els jugadors es van repartir els gols i en el que els dos porters, Carlos Nuñez i Alberto Ruiz, van tenir actuacions destacades.

La propera jornada l'equip disputa de nou partit al Teresa Maria Roca, a les 18.00h de dissabte davant el tercer classificat, el Gavà.