Maria Murillo, golejadora del Joventut.

El líder frena l’escalada del Joventut Synergie

Derrota clara de les mataronines a Morvedre (33-18)

Deu victòries, i només dues derrotes, des del partit de la primera volta contra el Morvedre. La dinàmica del Joventut Synergie abans de tornar a veure’s les cares amb el líder i campió convidava a l’optimisme. De totes maneres, el Morvedre va ser un rival massa poderós i va imposar la seva condició de líder invicte (23 partits, 23 victòries).

El Joventut va aguantar el ritme del rival durant la primera meitat; 5-3 després dels primers deu minuts, 11-8 a cinc pel descans i 16-10 per arribar a l’equador del partit. Aquests sis gols de diferència ja obrien la primera escletxa important, però el Joventut mantenia les seves opcions.

Va ser a la segona part quan l’equip de Jordi Rubí va veure com el Morvedre imposava amb més contundència la seva superioritat de plantilla i de recursos, en atac i en defensa. El Joventut només va fer vuit gols durant tota la segona meitat i, en canvi, en va encaixar disset. Clara Poo, que va fer set gols, va ser l´única jugadora mataronina amb capacitat de respondre a les canoneres locals. Al final, un 33-18 que parla prou clar del nivell del Morvedre, equip que ja té la lliga a la butxaca.

El Joventut és ara cinquè amb 30 punts, a un de la quarta posició que ocupa el Sant Quirze. El Sant Vicenç és tercer amb 33 punts i el Castelló, segon amb 35 punts. Les mataronines acabaran la lliga a la zona alta de la classificació.