-
-

Les noies del CN Mataró tomben al quart classificat

Les noies de Vicenç Tarrés aconsegueixen una victòria per la mínima davant les potents jugadores del CN Sant Andreu

Partit vibrant el que es va viure el passat dissabte a la Piscina Municipal de Mataró. Les noies de Vicenç Tarrés tornaven a jugar un partit de lliga després de dos mesos i mig. La visita del Sant Andreu pronosticava un partit complicat per a les mataronines. El bon joc i la punteria en atac van provocar que els tres punts es quedessin a Mataró gràcies a una ajustada victòria per 13 a 12.

El primer quart va ser clau. Van ser les de Mataró qui es van avançar primer al marcador. Les de Sant Andreu, però, van reaccionar ràpid posant-se per davant amb el 2 a 1. Però les noies de Vicenç Tarrés, molt ben col·locades a la piscina, van aconseguir dominar novament el marcador acabant el primer parcial amb un ajustat 4 a 3 a favor. Al segon parcial la història va anar al revés, tot i que les mataronines van aconseguir agafar una distància de dos gols (6 a 4) les barcelonines van donar la volta aconseguint un parcial de 3 a 4, que deixava el marcador 7 a 7 al temps de descans.

En la represa novament les de Mataró va poder amb les barcelonines que no estaven disposades a deixar perdre els tres punts. Novament, les noies de Vicenç Tarrés van imposar-se al marcador per un ajustat 3 a 2, que deixava el marcador general 10 a 9. El darrer quart, trepidant, va acabar amb un empat a 3 al marcador que donava la victòria, merescuda, a les mataronines.