Les noies del CN Mataró cauen davant el líder

Les jugadores de Vicenç Tarrés mostren un bon joc davant l'intractable Sabadell

Partit vibrant el que es va viure el passat dissabte a la piscina del CN Sabadell. Les jugadores del CN Mataró El Tot es desplaçaven fins a la piscina de les líders amb poques opcions de puntuar -el Sabadell s'ha mostrat intractable a la seva piscina, guanyant tots els partits que hi ha disputat. Tot i el resultat favorable a les locals (14-7), les mataronines van mostrar un alt nivell de joc que deixa bon gust de boca a l'equip maresmenc.

El matx va començar amb clar domini de les locals que van tenir les coses molt clares des del primer minut: l'encert de cara a porteria i la bona col·locació en defensa van ser les claus per aconseguir un primer parcial favorable de 3 a 0. Poc a poc, les jugadores de Vicenç Tarrés van anar trobant el seu lloc a la piscina i van aconseguir retallar distàncies arribant al resultat de 4 a 2. Però les saballenques no es van adormir, i van saber reaccionar a les pressions mataronines aconseguint arribar al descans amb el resultat favorable de 7 a 2.

En la represa la força de les mataronines es va fer notar, i quan les de Sabadell ja havien aconseguit prendre una distància de 8 gols (10 a 2) la reacció va arribar aconseguint anotar dos gols i avortar totes les jugades d'atac de les locals. El final del tercer parcial mostrava un marcador favorable a les locals de 10 a 4. A l'inici del tercer parcial, un gol mataroní ajustava més el resultat (10 a 5). Tot i això, la qualitat de les locals va imposar-se fins a arribar a 14 a 5. Les mataronines, però, van tenir temps de maquillar el resultat amb dos gols més que deixava el marcador final amb un clar 14 a 7 favorable a les de Sabadell.