Maria Camino

Les noies de Vicenç Tarrés no poden amb les terceres

Les mataronines reben una golejada per part de l'Ondarreta

El partit es presentava complicat i les expectatives no van fallar. Les jugadores del CN Mataró El Tot, amb els deures fets i la salvació matemàticament assegurada, es desplaçaven a la piscina de l'Ondarreta preparades pel que esdevindria un partit molt difícil. Tot i les bones intencions, les locals, molt poderoses en atac, van acabar golejant sense pietat l'equip mataroní (20-6).

El partit va començar amb clar domini de les locals, que van trobar-se ben còmodes a la piscina i de seguida van fer evident la superioritat. El resultat del primer quart ho evidenciava (6-1). En el segon parcial, les forces locals van minvar i les mataronines van aprofitar-se per provar de retallar distàncies (4-2), arribant al descans amb un clar resultat a favor de l'Ondarreta de 10 a 3.

En la represa, les locals van seguir mostrant-se superiors i van aconseguir augmentar la seva avantatge al marcador amb un parcial de 5 a 3, allunyant-se així del marcador i deixant el partit pràcticament sentenciat. El darrer parcial, ja intranscendent, va acabar d'arrodonir un resultat favorable a les locals de 20 a 6.