Aida Soriano Fiérrez

Les noies de la Unió mostren una bona imatge, però no aconsegueixen guanyar

Les Irlandesas es van endur la victòria per 77-86, en un partit molt igualat fins els quatre últims minuts

Les noies de la UE Mataró no van poder aconseguir la primera victòria de la temporada contra les Irlandesas. El partit, corresponent a la tercera jornada de Lliga Femenina-2, es va disputar dissabte passat, dia 14, al Palau Josep Mora, i el resultat final de 77-86 deixa les jugadores de Cristina Navarro amb un mal gust de boca, perquè es va lluitar fins al final i el triomf no va arribar. Tres partits, tres derrotes. Aquest és el balanç de l'equip, però de tota manera, el treball realitzat pel sènior femení de la Unió és innegable i el resultat de 77-86 no reflecteix l'esforç de les noies de Cristina Navarro, ja que fins els últims quatre minuts del partit, les unionistes van mantenir les distàncies amb les seves rivals i, fins i tot, van anar per davant en diverses ocasions. Finalment, cal destacar que, si en el partit de la primera jornada de lliga, la UE Mataró va estar desencertada de cara a cistella, contra les Irlandesas, les unionistes van estar força inspirades en tir, sobretot Elena Múrcia, que va aconseguir 25 punts. Aquesta vegada, però, el taló d'Aquil•les de les locals van ser els rebots.

Durant el primer quart del partit la igualtat va ser màxima. En els primers minuts de joc, les unionistes van aconseguir un parell de triples i Mireia Monleón va mostrar-se molt segura de cara a cistella. Així, es va arribar a un resultat de 18-18 al final del primer quart. Durant el segon temps, amb una bona actuació d'Eva Congost i un bon treball en defensa de l'equip, les locals van aconseguir una avantatge de 6 punts, amb un 28-22. Tres pèrdues de pilota de les unionistes, però, van permetre les visitants retallar distàncies i arribar al descans amb un 33-30, favorable a l'equip mataroní.

Les noies no aconsegueixen la victòria
En la represa, les Irlandesas van aconseguir un parcial de 0-13 durant els primers quatre minuts, que deixava les locals 8 punts per sota al marcador. La reacció, de la mà d'Elena Múrcia amb 3 triples, va permetre les unionistes posar-se a tan sols un punt al final de tercer quart, amb un 58-59. Malgrat començar bé en l'últim període, les noies de Cristina Navarro es van començar a desinflar quan encara faltaven quatre minuts de joc, i això va permetre les visitants anar-se'n al marcador, fins arribar al resultat final de 77-86.

El pròxim rival de l'equip mataroní serà l'Olesa, i aquest enfrontament suposarà una nova oportunitat pel sènior femení de la Unió per aconseguir la primera victòria de la temporada.