Aida Soriano Fiérrez

Les noies de la UE Mataró perden contra l’Ícaro Jovent Palma per 81-57

Les unionistes van treballar fins al final, però la remuntada no va ser possible

El sènior femení de la UE Mataró va caure davant l'Ícaro Jovent Palma en la segona jornada de la Lliga Femenina-2. El partit, disputat dissabte passat, dia 7, a la pista del Jovent Palma, va acabar amb el resultat final de 81-57. Les unionistes, que sempre van anar per darrere al marcador, van intentar aconseguir la victòria, però l'equip mallorquí va sentenciar en l'últim quart i les visitants no van poder fer res per evitar-ho.

El primer quart es va resoldre amb un 25-16 favorable al Jovent Palma. Les unionistes, però, amb un bon treball defensiu, van aconseguir que la diferència de 9 punts no augmentés i, fins i tot, la van reduir a 8 punts en el segon quart arribant al descans amb un marcador de 40-32.

A la represa, novament el treball defensiu de l'equip mataroní va permetre que les locals no es distanciessin al marcador. I al final del tercer quart, el resultat de 56-47 així ho reflectia. L'actitud de les jugadores unionistes va ser la clau per a mantenir les esperances d'una possible remuntada. Malgrat tot, quan l'equip va arriscar i va buscar aquesta remuntada, les noies del Jovent Palma van distanciar-se al marcador i van posar terra de per mig. El resultat final de 81-57, amb una diferència de 24 punts, desllueix el treball realitzat per les joves unionistes, que cal recordar que es van enfrontar a un rival que sempre aspira a pujar a Lliga Femenina.

El proper dissabte, dia 14, les noies de la Unió s'enfrontaran a les Irlandesas, un equip basc que va ser la revelació de la temporada passada. El partit, que es disputarà al Palau Josep Mora, serà una bona oportunitat perquè les unionistes aconsegueixin la seva primera victòria.

Les impressions de Cristina Navarro
Al final del partit, l'entrenadora de la Unió es mostrava més satisfeta que la jornada anterior: “Ha anat bastant millor que la setmana passada. Hem sabut aguantar el resultat, encara que sempre 9 punts per sota, fins al tercer quart, i hem treballat millor a nivell defensiu. L'actitud de les jugadores també ha estat molt millor”.