Aida Soriano Fiérrez

Les noies de la UE Mataró comencen amb derrota a la Lliga Femenina-2

Les unionistes van perdre 61-68 davant un Uni CajaCanarias molt compacte

El sènior femení de la UE Mataró va perdre el primer partit de la temporada a la Lliga Femenina-2 (grup B), disputat dissabte, dia 30, al Palau Josep Mora. El primer partit com a local que jugaven les unionistes, va evidenciar la falta de rodatge de l'equip, que tan sols ha disputat dos partits de preparació i que no va poder comptar amb la pivot Paula Eñeso, que pateix una lesió al turmell. L'Uni CajaCanarias, un conjunt recent ascendit a la categoria, es va mostrar molt segur a la pista i el resultat final de 61-68 no reflecteix la superioritat de l'equip visitant durant els tres primers quarts del partit. Les noies de Cristina Navarro van arribar a perdre de més de 20 punts, però a l'últim quart van reaccionar i van aconseguir retallar la distància final en el marcador.

Al final dels primers 10 minuts, el resultat era de 12-18. Les canàries avantatjaven en 6 punts les unionistes, però durant el segon quart les noies de la Unió van perdre el rastre de l'equip visitant en el marcador i la diferència va augmentar fins a 13 punts, amb un resultat al descans de 19-32. A la represa, però, la cosa no va millorar i el poc encert en tir de les noies de Cristina Navarro va fer possible un marcador al final del tercer quart de 27-52. La reacció de l'equip mataroní va arribar tard: la Unió va aconseguir anotar 34 punts durant l'últim quart del partit, però l'Uni CajaCanarias no va permetre que la victòria se li escapés i amb la transformació de 16 punts en el tram final del matx van poder endur-se els punts del Palau Josep Mora.

Malgrat la derrota per 61-68 davant l'Uni CajaCanarias, les jugadores de la Unió van demostrar amb la gairebé remuntada dels últims 10 minuts, que l'equip pot fer bé les coses si treballa unit. Ara, l'equip unionista haurà d'intentar aconseguir el primer triomf a domicili davant el Nacex Jovent Palma, en la segona jornada de la Lliga Femenina-2, que es disputarà dissabte, 7 d'octubre.