Ò.F.

Les 24 hores de futbol sala encapçalen el programa esportiu de Cirera

La Marxa a la font del Malpas i la Cursa Popular seran els actes més populars de la festa del barri

Un any més la Festa Popular de Cirera aposta fort pels esports dins el seu programa. Tant, que s'en poden trobar fins a deu disciplines esportives diferents, que van des del futbol fins al dominó. “Busquem organitzar actes populars on hi pugui haver una participació important de petits i grans” comenta el coordinador d'esports de la festa, José Moreno. En l'actualitat, els esports són un dels pilars sobre els quals es basteix la festa, arribant a suposar “el 40%” de les activitats.

L'esdeveniment més important seran les desenes 24h. de futbol sala que es celebraran avui al Pavelló Municpal de Cirera. En l'edició passada van participar una vintena d'equips i, amb el pas dels anys, el campionat s'ha anat consolidant com un dels més tradicionals de la ciutat. Com afirma Moreno, “jugar al pavelló municipal suposa un atractiu per molta gent”.

Del programa també destaquen la desena Marxa a la Font del Malpas del dissabte 11 i la catorzena Cursa Popular de diumenge dia 5. “Són les dues activitats que compten amb més participació, unes 200 persones cadascuna. El més important és l'ambient de companyerisme que s'hi respira”, recorda el coordinador d'esports.

Entre d'altres disciplines esportives, a Cirera es podrà practicar el futbol 7, el bàsquet 3x3, els dards, els escacs o el BTT.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive