Lamine Yamal i l’orgull de Rocafonda en plena zona alta de Barcelona
Lamine Yamal i l’orgull de Rocafonda en plena zona alta de Barcelona

Lamine Yamal i l’orgull de Rocafonda a la zona alta de Barcelona

El jugador mataroní ja és una referència publicitària: ha fitxat com esportista Adidas i protagonitza un espectacular mural

Que Lamine Yamal s’ha convertit en un esportista-fenomen, amb una importància que transcendeix qualsevol lògica als seus només 16 anyets és quelcom que se sap i que ja ha passat a no ser notícia. Titular habitual del primer equip del Barça, internacional absolut de la selecció espanyola i ara també reclam publicitari de la nova campanya d’Adidas a la capital catalana. En plena zona alta de Barcelona i amb format de lona publicitària monumental hi apareix ell. Va vestit de negre i què fa? El gest del 304 amb els que celebra els gols. L’orgull de les seves arrels a Rocafonda.

304 fet amb els dits de les dues mans va camí de convertir-se en un gest icònic indissociable de Lamine Yamal. 304 del codi postal del 08304. Orgull del seu barri de tota la vida, Rocafonda. Ja pot marcar contra el més poderós dels rivals en l’extrema expressió de l’opulència que és el futbol d’elit, que Yamal treu l’orgull de Rocafonda i fa el gest. 

La lona d'Adidas, amb Lamine Yamal. Foto. FA
La lona d'Adidas, amb Lamine Yamal. Foto. FA


Sembla difícil trobar dos mons més diferents i allunyats l’un de l’altre que la Rocafonda mataronina i la zona de la plaça de Pius XII a la Diagonal de Barcelona, ben a la vora dels Jardins de Pedralbes. Però els camins del màrqueting són inescrutables i allà hi és, la lona publicitària d’Adidas, la imatge del jugador mataroní i el gest mític del 304.

Adidas el fitxa com a substitut de Messi

La lona publicitària és un dels suports de la nova campanya amb la que Adidas fa públic el seu contracte de patrocini amb Lamine Yamal, a qui la pròpia companyia alemanya vol convertir en un nou Messi. Adidas va vestir la gran estrella blaugrana durant la seva trajectòria com a barcelonista i ara ha fitxat i presentat a Lamine Yamal com a rèplica d’aquesta associació d’èxit. Segur que totes les parts firmen que l’esdevenir s’hi assembli ni que sigui una mica: per l’èxit esportiu de Yamal, per la repercussió econòmica de la marca i perquè voldrà dir que el nom i el gest de Rocafonda encara s’ha de veure a molts més aparadors de prestigi. 
 

Arxivat a:

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive