Un instant de temps mort

Aida Soriano Fiérrez

La UE Mataró suma la seva segona victòria a casa de l’Hellín per 66-75

Els unionistes van arribar a posar-se 15 punts per sobre al marcador

La UE Mataró va guanyar el seu segon partit de la temporada a la Lliga EBA, disputat dissabte passat, dia 30, al Pavelló Poliesportiu Municipal nº1 d'Hellín (Albacete). Els unionistes van derrotar un Hellín que no li va posar les coses gens fàcils. El resultat final de 66-75 favorable als homes de Tito Sobrín no reflecteix la igualtat entre ambdós conjunts, però reflecteix el treball realitzat pels joves jugadors de la Unió.

El partit va començar bé per als unionistes, que al final del primer quart gaudien d'una avantatge de quatre punts respecte l'Hellín. El marcador de 14-18 favorable als visitants es va ampliar fins a un 26-41 al final del segon quart. Quinze eren els punts que separaven l'Hellín de la UE Mataró. A la represa, però, la diferència es va reduir, perquè l'equip mataroní tan sols va anotar 11 punts pels 24 dels locals. Així les coses, el marcador que deixava el tercer quart en un 50-52 no permetia els homes de Tito Sobrín cap contemplació. Durant l'últim quart, els unionistes van arribar a perdre de dos punts, però la capacitat de reacció dels jugadors de la Unió no va permetre que l'Hellín seguís en progressió, i el resultat final de 66-75 a favor de la UE Mataró així ho demostra.

Cal destacar, però, la gran actuació dels locals Kuko Cruza (aler), Pedro Sanfrutos (pivot) i Sergio Sánchez (escorta) màxims anotadors de l'Hellín amb 17, 16 i 14 punts respectivament. Per la seva banda, la UE Mataró va tenir novament en Jordi Ventura el seu màxim anotador amb 14 punts, seguit per Marc Torres amb 12, Paco López amb 11 i Paco Hernández, Sergi Homs i Marc Forcada amb 8 punts cadascun.

Reflexions de Sobrín
Al final del partit, Tito Sobrín apuntava que la clau de l'enfrontament contra l'Hellín havia estat el treball en equip. Malgrat tot, el tècnic va reconèixer que el seu conjunt hauria d'haver estat capaç de trencar el partit al tercer quart, donada l'àmplia avantatge que es tenia al marcador. Tito Sobrín, però, confia en seguir treballant de cara a millorar aspectes com aquest, i apel•la precisament a aquest treball de l'equip de cara al pròxim compromís contra el Torrevieja que es disputarà dissabte, dia 7 d'octubre, al Palau Josep Mora.