La UE Mataró planta cara al Montcada, però acaba perdent (64-68)

El conjunt unionista va dominar durant gran part del partit, però el seu rival es jugava moltíssim i va acabar obtenint la victòria

No va poder ser. La Unió Esportiva Mataró va estar molt a prop de fer-se amb la victòria davant el segon classificat de la lliga EBA, però el Valentine Montcada va fer-se amb el triomf final i es va assegurar gran part de les seves opcions d'ascens.

El partit va ser molt igualat i les diferències sempre eren mínimes. Els de Josep Maria Margall van plantar cara en tot moment i van demostrar que la seva gran temporada no és una casualitat. Els unionistes van arribar al final del primer període amb igualtat al marcador (26-26). Els mataronins van apretar l'accelerador durant el segon parcial i van marxar al descans amb vuit punts de renda (41-33).

Els de Montcada no van permetre que la diferència es fes més notable durant el tercer quart i van començar a imprimir un ritme alt que els va permetre arribar a l'inici de l'últim període només un punt per sota dels locals. Va ser en aquest últim tram de partit quan el Montcada van demostrar perquè és segon i va acabar fent-se amb el triomf final (64-68).