La UE Mataró perd a casa després de quatre mesos (60-66)

Els sis únics punts del quart parcial va deixar sense opcions els unionistes davant el Finques Olesa, que lluita per la salvació

Els de Josep Maria Margall, que no perdien a casa desde la tercera jornada, el 3 de novembre, feia quatre mesos i pocs dies, volien mantenir aquesta ratxa al Josep Mora davant el Finques Olesa, un equip que lluita per la salvació i que, per la diferència a la classificació, no havia de ser rival pels mataronins.

A l'hora de la veritat, la pressió dels visitants, que necessitaven la victòria com fos, va significar la tercera derrota a casa de la temporada. L'Olesa va començar molt fort i aviat es va posar per davant en el marcador. De tota manera, els unionistes no estaven disposats a deixar escapar el triomf tan fàcilment i van reaccionar abans del descans, situant-se per davant amb sis punts de diferència.

Aquesta distància es va mantenir durant el tercer període, però el Finques Olesa, jugant al límit, va tornar a avançar els de Margall. Va ser, sobretot, en l'últim quart quan els unionistes van abaixar el nivell de forma evident i només van aconseguir fer sis punts, una renda molt pobre que els va condemnar a la derrota final (60-66).

Tot i perdre, la Unió Esportiva Mataró continua en cinquena posició, ara, però, a quatre victòries de Prat i Montcada, que lideren la classificació del grup C de la Lliga EBA amb quinze triomfs.