-
-

Salva Fernàndez

La UE Mataró perd 66 a 68 i fa un pas més cap a l'abisme del descens

Els unionistes, que van tenir opcions de endur-se el partit davant el Navas, queden a quatre victòries de la salvació a falta de només sis jornades

La UE Mataró està cada cop més sentenciada. Els homes de Margall ho intenten, però la dinàmica de l'equip, junt amb la pressió que suposa jugar cada partit a vida o mort, acaba passant factura. La visita del Navàs, i una hipotètica victòria, donaven encara alguna esperança, però la derrota per 66 a 68 deixa als mataronins en mans d'un autèntic miracle.

El partit va començar, com ja és habitual, bastant bé pels unionistes. Durant el primer període els homes de Margall van sortir a per totes, i d'aquí s'en va derivar un parcial de 21 a 13 molt esperançador. Però, com també va sent habitual, l'equip va patir una forta baixada en l'encert anotador. La duresa del marcatge del Navàs donava els seus fruïts, mentre només Ventura donava aire a un equip que mica en mica s'anava desfent.

Durant el tercer quart la diferència es va agraviar cada cop més. L'avantatge dels visitants va ampliar-se fins als onze punts, al mateix ritme que els mataronins perdien la fredor necessària per refer-se de les adversitats. L'últim quart, però, va tenir certa emoció, ja que Ventura, amb un triple al final del tercer període, tornava a ficar als locals dins el partit. Les opcions van anar creixent en els últims instants,però la manca d'encert en els rebots van sentenciar als mataronins. Queden sis partits, i l'equip està a quatre victòries de la salvació. Només un espectacular final de temporada, i ni això pot ser suficient, serviria per salvar la categoria. I és que aquesta jornada van fallar els d'adalt, pel que una victòria hagués donat ales a l'equip.